Gallery

Művészi fotósorozatok a legkülönfélébb témákban.

A cipő
S. Takács András
Szakos Krisztián
Steven Eugene Kuhn
Kamarás Iván
Bogdánffy Péter
Új galériaA 91. Magyar Derby
Breitling Emergency II
Stan Ahuja
Károlyi György
További galériák betöltése
A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
Valentino
Általános iskolás kora óta biztosan tudta, hogy divattervezőként fogja keresni kenyerét. Piros ruháival vált híressé, gyakran emlegetik kedvenc árnyalatát Valentino-vörösként...
SNÉTBERGER FERENC
Tizenévesen Salgótarjánban Led Zeppelint is játszott – árulja el a Gentleman magazinnak Snétberger Ferenc. Felvétel sajnos nem maradt a dzsessz és a klasszikus zene házasításával saját zenei nyelvet...
A NAPSZEMÜVEG
A napszemüveg része lett mindennapjainknak, korunk embere ma már szinte minden évszakban az árnyékolás eme stílusos darabjához nyúl, nemcsak a vízparton vagy a vakító havas hegyek között, de...
A sajtmester
Fromagier. Sajtmester. Nem összekeverendő a fromager szóval, ami sajtkészítőt jelent. Ami azt illeti, Gérard Poulard sajtmester alkotta meg önnön meghatározásához ezt a szót, mely titulushoz annyira...
ÖRÖMAUTÓZÁS
Azon a reggelen izgatottabban ébredtem. A fiam éppen nyűgösebb volt, mert jön a foga, négy is, nekem meg másért csorgott a nyálam. Az biztos, hogy – nem először, persze – helyet cseréltünk a családi...
Szepsy István
A tokaji Mr. Terroir ízig-vérig úriember, de ezt nem a csokornyakkendő teszi, hanem viszonya a környezetéhez, az emberekhez és a...
Nyári Károly és a Budapest Jazz Orchestra
Nyári Károly, az ország legismertebb zongoristája megannyi teltházas koncert után igazi ünnepi csemegével lepi meg a nagyérdeműt....
Az oroszlán
A vonós hangszerek olyanok, mint a nemes fegyverek: a legpompásabb alapanyagokból a legnagyobb mesterek alkották őket. Üvegfalak mögé zárva is lenyűgözőek, ám valódi értéküket csak művészeik kezei...
Gentleman-vacsora a New Yorkban
A hétfogásos menüsor felszolgálása nagyjából három és fél órát venne igénybe, mondják vendéglátóink a New York kávéház Salon éttermében, úgyhogy asztaltársaságunk inkább a négyfogásos életsorokat kezdi...