KONYHAMŰVÉSZET NAGYÜZEMBEN
Laurent Vandenameele séf (elegáns elnevezéssel executive chief in charge of food and beverage) és Endrédi Zsolt főszakács tizenkét éve munkatárs és barát. Mázás István cikrász tíz éve csatlakozott hozzájuk. Együtt viszk az ország egyik legjobb szállodája, a Le Meridien Le Bourbon nevű francia éttermét. »
Szöveg: Szabolcs Éva
2014.03.27. 12:16
A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
Tökéletesíteni
Senkinek nem kell bizonygatni a mercedes tökéletességre törekvő akaratát. Prémiummárkaként szinte kötelesség olyan autót építeni, amely részleteiben és egészében is megkérdőjelezhetetlen. Azaz...
BOTH MIKLÓS
Magyarország egyik legjobb gitárosa, aki összekötötte Hendrixet Bartókkal. Tizenhét évesen már a VHK-ban játszik, a Napra zenekar alapítója, az Országos Prímástalálkozó tagja, a Both Miklós FolkSide...
ELEKTROMOS YACHTOK
Autók, hajók, repülők, órák, fegyverek... Felnőtté vált kisfiús álmok, férfias játékok, tiszta örömforrás. Kicsiből induló birtoklási vágy, ami egyre csak fokozódik, mert mindig van nagyobb, szebb,...
Rapport Richárd
A Vas megyei Sé faluban élő, tizenöt esztendős csúcstartóval Budapesten beszélgettünk, és hogy ne töltse az oda-visszautat hiábavaló bámészkodással, a biztonság kedvéért három sakk szakkönyvet is...
Szingapúr
A rend, a tisztaság, a számtalan kultúra békés együttélése, a hagyományok ápolása és az ultramodern városrendezés tökéletes harmóniában található meg a mintegy öt millió lakosú városállamban. Nem...
KAMUTI JENŐ
Mindig megtisztelő eredményes, legendás olimpikonnal kávézni. Kamuti jenő esetében engem mindig a körítés érdekelt jobban. Tényleg kapott-e ki döntőn, csak mert túlzottan fair versenyző volt? Bánja?...
Art of Bond
A Gentleman magazin partnereivel exkluzív gálán ünnepelte a tizedik lapszám megjelenését és James Bond ötvenedik...
Bvlgari
A Bulgari szót hallva egyikünknek sem kell elgondolkodnia, honnan is ismerős a név. alig van ember, aki ne tudná, hogy a márka egyet jelent a csillogó luxus világával, az értékes és fenséges ékszerek...
Csak a tökéletes az elfogadható
A Gundel Prestige Brut már behűtve várja a vendégeket; amíg megérkeznek, Fabók Mihály sommelier tart rövid ismertetőt a hat évig pincében érlelt pezsgőről, továbbá arról, miként kell a vendégekkel bánni...