SÉBASTIEN BOUILLET
„Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, hosszú csokoládé, rövid csokoládé, gömbölyű csokoládé, lapos csokoládé, tömör csokoládé, lyukas csokoládé, csomagolt csokoládé, meztelen csokoládé, egész csokoládé, megkezdett csokoládé, édes csokoládé, keserű csokoládé, csöves csokoládé, mogyorós csokoládé, tejcsokoládé, likőrös csokoládé, tavalyi csokoládé, idei csokoládé, minden olyan csokoládé, amit csak készítenek a világon.” Gombóc Artúr számára Sébastien Bouillet cukrász- és csokoládémester üzlete maga lenne a kánaán. »
A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
Párosan szép, de páratlanul
A Glashütte Original, az egyik legpatinásabb német órásmanufaktúra múzeumi restaurátorait is befogta, hogy méltó ajándékkal lephesse meg a hajózás...
Egyetlen óra a Föld körül
Egy csúcskategóriás karórával szemben az a minimális elvárás, hogy mindig, mindenhol a pontos időt mutassa. Az otthonülő urak időmérői számára ez nem túl nagy kihívás, de mit válasszanak azok, akik...
A GENTLEMAN ÚJJÁÉPÍTI A KASTÉLYT
Ma már csak a kerti homlokzat középső kijárata és egy faldarab maradt hírmondónak az egykori fejedelmi méretű kastélyépületből Alcsúton. Lakói, az egykori Habsburg főhercegek aligha gondolták, hogy...
NEW ZEALAND
Magyar ember számára már-már megfoghatatlanul meseszerű vidék, a hobbitok birodalma. A végeláthatatlan zöld mezőkön legelésző birkanyájak, a több ezer méteres havas csúcsok, a kéklő óceán – mindez...
Kulka János
Kulka János a túlérzékenység átkáról, a kisbolti sanda pillantásokról, az apaság vágyáról és a kompromisszumok...
NAGYKONCERT MINDEN NAPRA
George Bizet Carmenje az első pillanatban leforráz. A jó nyitány ilyen. Még jobban elevenembe vág Carl Orff Carmina Burana című kantátájának grandiózus kezdése. Aztán csendesebb rész következik, majd...
AHOL IGAZI FLOW-ÉLMÉNY DOLGOZNI
Van egy mesebeli badehotel Dánia északnyugati partján, távol a stressztől, zajtól és a tömegektől. A több mint százéves, hófehérre festett gerendaépületben működő slow-life szállót Lisa Emborg vezeti. A...
KONYHAMŰVÉSZET NAGYÜZEMBEN
Laurent Vandenameele séf (elegáns elnevezéssel executive chief in charge of food and beverage) és Endrédi Zsolt főszakács tizenkét éve munkatárs és barát. Mázás István cikrász tíz éve csatlakozott...
Égbetörő vágyak
Végül mindenki életében elérkezik az idő, amikor a földi örömök helyett magasabb dimenziók iránt kezd érdeklődni, és szárnyalni vágyik. Merjünk nagyot álmodni, és hajtsuk uralmunk alá a végtelen kék...