Csak a tökéletes az elfogadható
A Gundel Prestige Brut már behűtve várja a vendégeket; amíg megérkeznek, Fabók Mihály sommelier tart rövid ismertetőt a hat évig pincében érlelt pezsgőről, továbbá arról, miként kell a vendégekkel bánni az ő szakmájában. Ha bekötött szemmel vittek volna az étteremig, akkor is ki lehetett volna találni: a Gundelben járunk, ahol a cél szokás szerint a legjobbnak lenni. A sommelier-k között Magyarországon aligha találni jobbat az örökös magyar bajnoknál – aztán a menüsor végigkóstolását követően abban maradunk, a konyhában is minden rendben. Függetlenül attól, hogy Merczi Gábor executive séf előre bejelenti: ma olyan étkeket tesznek elénk, amelyek nincsenek az étlapon. »
A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
Roger Waters és az SOS Gyermekfalu
SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa 15 pártfogoltja léphet majd színpadra a Puskás Ferenc Stadionban, énekelhet a Falban, együtt Roger Waters-szel és zenekarával augusztus 25-én, Budapesten. A...
VÁSÁRY TAMÁS
Zongoraművész, karmester. Bejárta a világot, játszott gyerekeknek és uralkodóknak, felvételei, díjai és kitüntetései számát maga sem tudja pontosan. Rendszeresen zsűrizik, mesterkurzusokat tart,...
A Longines elhozza Agassit
Kevés olyan labdás sportág van, amelyben a mérkőzést nem időre játsszák. Ezek közé tartozik a tenisz, ahol annak ellenére elmaradhatatlan tartozéka a centerpályának egy elegáns, nagykijelzős óra,...
KIRÁLYNŐI LUXUS AVAGY A VILÁG LEGDRÁGÁBB PARFÜMJEI
A prémium brandek angol legje, a királynői korona tekintélyének kiváltságosa, és nem mellesleg a világ legdrágább parfümjéért járó Guinness-rekord...
Kürti Sándor: Nyugodt erő
Kürti Sándort aligha kell bemutatni a Gentleman Magazine olvasóinak. Ha ugyanis a cégük valamelyik számítógépe felmondja a szolgálatot, vagy a személyes laptopja adja be a kulcsot, és vissza szeretné...
Becsei Áron: Az idő ura
Azt mondják, hogy míg az ingatlannak manapság alig van ára, addig egy rendelésre készített, egyedi karóra már szinte megfizethetetlen. Hogy mi a sok és mi a kevés, döntse el a Kedves Olvasó. Tény az,...
Stan Ahuja
Közel 60 órányi szabás, illesztés, igazítás, rögzítés és vasalás után az élettelen szövetből megszületik valami, amiben élet van, aminek lelke van. Egy csepp az én...
KALANDOZÁSOK HATÁROK NÉLKÜL
Eddig abban a hitben éltem, hogy utazás ügyben nem nagyon lehet újat, meglepőt mondani nekem. Ám elég volt egy röpke találkozás Horváth Róbert „Baggióval”, hogy rájöjjek: van új a nap alatt. Nem is...
ISMERŐS SZÍNEK, SZOKATLAN ÁLLAGOK
Korántsem mindegy, kivel megy az ember étterembe, kiváltképp, ha a méltán híres Pesti István főztjének kóstolásáról van szó. István korábban a Bábelben kamatoztatta kulináris tehetségét, mára átigazolt...