Szolgáltatás felsÕfokon

Magyarország prémium szolgáltatói, a Gentleman Premierek olvasóink elsőrangú kiszolgálóhelyei, akik kompromisszumok nélkül a legmagasabb minőséget, szolgáltatási színvonalat képviselik a maguk területén.

Bár szolgáltatásaikban különbözőek, filozófiájukban azonosak, céljuk egyaránt az igényes vásárlóközönség minőségi kiszolgálása.

Amennyiben az Ön vállalkozását a magas szintű szakmaiság, a vásárló orientált szemlélet és a kiemelt színvonalú ügyfélkezelés jellemzi, csatlakozzon a prémium szolgáltatói hálózatunkhoz, legyen Ön is Gentleman Premier!

A csatlakozás előnyeiről és feltételeiről kérje ingyenes tájékoztatásunkat, melyhez kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Személyesen

Gentleman kommunikáció

telefon: +36-20-360-2808
E-mailben
Kapcsolat

A kattintás után megjelenő ablakban elküldheti üzenetét.

Telefonon
visszahívást kérek

Kattintson ide, ha telefonos tájékoztatást kér. Kollégánk visszahívja Önt!

Többet szeretne megtudni? Kérdések és válaszok.
A kérdésekre kattintva a válasz lenyílik. / Az összes kérdés lenyitása. / Az összes kérdés bezárása.
1. Miként kapcsolódik a Gentleman Premier tagság a negyedéves Gentleman magazinhoz?

- 2013-tól új lehetőséget biztosítunk azon partnereinknek, akik kompromisszumok nélkül a legmagasabb minőséget, szolgáltatási színvonalat képviselik a maguk területén. A prémium szolgáltatásokat nyújtó Gentleman Premierek az olvasói közösségünk elsőrangú kiszolgálóhelyei.

- Az 1 éves együttműködés keretén belül számos privilégium között 12+1 db 1 éves Gentleman magazin előfizetést biztosítunk Gentleman Premier partnereinknek, hogy maguk is tovább adhassák a magazinunk által képviselt gentleman filozófiát.

2. Milyen előnyökkel jár a Gentleman Premier tagság a vállalkozásom számára?
- A Gentleman magazin klubtagjai a minőségi szolgáltatások célközönsége. A Gentleman Premier tagság részeként fórumot biztosítunk a prémium szolgáltatók és a Gentleman klubtagok igényeinek találkozására.
3. Hogyan jut el szolgáltatásom híre a célközönségemhez?

- Szolgáltatását exkluzívan bemutatjuk a Gentleman magazin évfolyamának egyik meghatározott számában, továbbá egy éven keresztül a magazin online felületén, a www.gentleman.hu weboldalon is kiemelt megjelenést biztosítunk vállalkozása számára.

- Prémium szolgáltatói listánkban a Gentleman magazin dedikált oldalain szerepeltetjük üzlete elérhetőségeit négy egymást követő számban.

- Kiemelt Gentleman eseményeinkre részvételi lehetőséget biztosítunk Önnek, ezzel fórumot teremtve a további prémium szolgáltatókkal való kapcsolatépítésre, továbbá potenciális vásárlóközönsége informális elérésére.

4. Kik tartozhatnak a Gentleman Premier hálózat szolgáltatói közé?

- Mindazon partnerek, akik a saját tevékenységi területükön belül a legmagasabb szolgáltatási színvonalra törekednek és mindezt megalkuvás nélkül biztosítják.

- A Gentleman Premier partnerek és kedvezményeik folyamatosan bővülő listája itt tekinthető meg.

5. Milyen kedvezményt célszerű nyújtani?
- A szolgáltatások igénybevételére ösztönző klubkedvezményeket, továbbá vásárlói lojalitást erősítő privilégiumokat.
6. Kik vehetik igénybe a kedvezményeket?
- A Gentleman Premier partnerek által biztosított kedvezmények igénybe vétele Gentleman klubtagsághoz kötött, így a meglévő és leendő Gentleman klubtagok élhetnek az egyedi ajánlatokkal.
7. Változtathatom az aktuális ajánlatomat?
- Erre negyedévente lehetősége nyílik, így a Gentleman klubtagok minden évszakban az Ön legaktuálisabb ajánlatával találkozhatnak.
8. Honnan tudom, hogy kik érdeklődnek a kedvezményes szolgáltatásom iránt?
- Valamennyi Gentleman Premier partnerünknek online hozzáférést biztosítunk az adminisztrációs rendszerhez, így folyamatosan láthatóak a kedvezményt kiválasztó klubtagok.
9. Hogyan tudom beazonosítani a kedvezmény jogosultját?
- Klubtagjaink figyelmét a kedvezmények kiválasztásánál felhívjuk arra, hogy a szolgáltatás igénybevételekor nevük mellett öt számjegyű azonosítójukra hivatkozzanak az elfogadóhelyeken, így az online adminisztrációs rendszer segítségével azonnal beazonosítható az igénybe vevő jogosultsága.
10. Gentleman Premier partnerként milyen további marketing aktivitást vehetek igénybe?

- Partnereink számára a klasszikus megjelenéseken felül változatos eszköztárat kínálunk a kommunikációs célok hatékony elérése érdekében. A részletekkel kapcsolatban kérjük, tekintse meg médiaajánlatunkat!

- Céljai feltérképezésével közelebb kerülünk igényeihez. Keressen bennünket, segítünk a megfelelő platform kiválasztásában!

11. Milyen kedvezményt kapok a hirdetési díjakból?
- Gentleman Premier partnereink a sorozat megjelenések kedvezményrendszerét élvezhetik akár egyszeri megjelenés esetén is.
12. Mit szükséges tennem, ha Gentleman Premier tagságot kívánok indítani?
- Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Személyesen

Gentleman kommunikáció

telefon: +36-20-360-2808
E-mailben
Kapcsolat

A kattintás után megjelenő ablakban elküldheti üzenetét.

Telefonon
visszahívást kérek

Kattintson ide, ha telefonos tájékoztatást kér. Kollégánk visszahívja Önt!

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
BMW Gran Coupé
Forgalomba került a BMW Gran Coupé, amely nemcsak a márka első négyajtós kupéja, hanem a bajorok imázsnövelő autója...
A lábon viselt presztízs
Nézzünk a lábra, és megtudjuk, kivel állunk szemben. A magára adó emberről ugyanis a cipője árul el a legtöbbet. A cipő ma már sokféle stílusú lehet, ahogy öltözködésünk hangulata is ezerféle, de a...
LÉGIES LUXUS
Van-e fokozhatóbb kulináris élvezet egy Michelin-csillagos étteremben elköltött ínyenc vacsoránál? Van. Például egy repülés közben, ég és föld között lebegve, lassan, élvezettel elfogyasztott...
EGY DESZKA IS LEHET AZ ÉLET AJÁNDÉKA
Ismerős az érzés, amikor hétköznap megérkezik egy markánsabb hidegfront, s vele együtt a lelkünkbe beköltözik a nyughatatlanság. Kémleljük a fák tetejét, és az időjárás-jelentő honlapok sorra nyílnak...
Made in Britain
A három szó, amely biztosítja a vásárlókat, hogy a pénzükért minőséget vásárolnak és három tárgy, amely egy úriember számára...
Brutális BMW
2008-ban tesztelték versenypályán (Lausitzring) az S 1000 RR-t. Akkor már alkalmasnak találták versenyeken való részvételre. Azóta optimalizálták paramétereit és elkezdték az utcai változat...
Himolla
Behunytuk szemünket és elképzeltük, milyen lehet belehuppanni a Mennyországba. Majd jó darabig ki sem nyitottuk, most az egyszer mindez valóban nem álom volt, és egy csapásra minden kívánságunk...
A CSODÁK MEZEJE
A kényelmesebbek már az amszterdami Schiphol repülőtér előtt álló buszra szállva megközelíthetik. Akik több napot szánnak Hollandiára, azok Leidenig vonattal utazva, majd onnan autóbuszra ülve...
ISMERŐS SZÍNEK, SZOKATLAN ÁLLAGOK
Korántsem mindegy, kivel megy az ember étterembe, kiváltképp, ha a méltán híres Pesti István főztjének kóstolásáról van szó. István korábban a Bábelben kamatoztatta kulináris tehetségét, mára átigazolt...