Royal Diamonds Ékszerház

A Royal Diamonds Ékszerház exkluzív zászlóshajó szalonját 2009. őszén nyitotta meg az Operaház tőszomszédságában, a történelmi hangulatú Hajós utcában. A szalon megnyitásának fő célkitűzése az exkluzív drágaköves, magas minőségű ékszerek bemutatását összekötni a kultúrával, zenével, kortárs művészetekkel, divattal, gasztronómiával, valamint egyéb prémium márkákkal.

Az exkluzív ékszerkollekciók olasz ékszerkészítő mesterek műhelyeiből kerülnek ki a legkorszerűbb technológiák és a legősibb tapasztalatok felhasználásával. Így az ügyfeleink számára biztosítani tudjuk a kifogástalan minőséget, a kiemelkedően jó ár-érték arányt.

A kollekció egy részét a fiatal, tehetséges ékszertervező, Rónai Alexandra tervezi, különös figyelemmel az ügyfelek személyiségére, valamint azokra az alkalmakra, amelyekre a tervezett darabok készülnek.
A Premier kedvezménye Gentleman klubtagok számára:

Az igénybe vehető kedvezményeket az alábbi ismertető tartalmazza. További részletekért, illetve a kedvezmény igénybe vételéért kattintson az ajánlatra:

Royal diamonds

Gyémántokkal és színes drágakövekkel ékesített hétköznapi és alkalmi ékszerek, különleges esküvői kollekciók, egyedi karikagyűrűk választása esetén Ön 100.000,- Ft értékű klubkedvezményre jogosult.

Royal Diamonds Ékszerház premier
Írásunk a Premierről:

Ékszert az ékszerboltból

Royal Diamonds Ékszerház

1061 Budapest, Dalszínház u. 8.
+36 1 312 2926
info@royaldiamonds.hu
www.royaldiamonds.hu

A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás