Családias miliő exkluzív környezetben
Felejtsük el az egynyári meggazdagodásra törekvő haszonlesőket: a Balaton igazi fejlődését a jól láthatóan hosszú távra tervező projektek, az egyes települések, partszakaszok összképét és kínálatát tartósan erősbítő beruházások mutatják. Ilyen a balatonlellei Bavaria Yachtclub is. »
A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
Halászsas négy keréken
A névtelen lombardiai autógyár (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili) első modellje 1910-ben hagyta el a gyárat. A 100 éves évfordulóra méltó koncepcióval lépett elő a genfi autószalonon a...
Jaksity György
"Megpróbálok annyi pénzt költeni a kultúrára, így a műgyűjtésre, amennyi még nem fáj. Azt szoktam mondani, hogy ha holnap leég minden olyan objektum, ahol nekem képem van, akkor nagyon-nagyon szomorú...
Himolla
Behunytuk szemünket és elképzeltük, milyen lehet belehuppanni a Mennyországba. Majd jó darabig ki sem nyitottuk, most az egyszer mindez valóban nem álom volt, és egy csapásra minden kívánságunk...
Az oroszlán
A vonós hangszerek olyanok, mint a nemes fegyverek: a legpompásabb alapanyagokból a legnagyobb mesterek alkották őket. Üvegfalak mögé zárva is lenyűgözőek, ám valódi értéküket csak művészeik kezei...
ROMÁN SÁNDOR
Román Sándor az ízületek életéről, a másság érzékenységéről, a nemzetközi minőségről és a térkép-körző...
TISZTELD AZ AUTÓT!
Gazdag vagyok. Nagyon gazdag. És még csak nem is unatkozom. Nagyon nem. Éppen ezért vágyom koncentrált élményre, ami abban a rövid időben, amikor ráérek kikapcsolni, fokozottan alkalmas e fontos...
LÉGIES LUXUS
Van-e fokozhatóbb kulináris élvezet egy Michelin-csillagos étteremben elköltött ínyenc vacsoránál? Van. Például egy repülés közben, ég és föld között lebegve, lassan, élvezettel elfogyasztott...
CÉLOK, EGYSZERŰEN
Az ember azt hinné, csupa ellentmondás a Pappas-birodalom vezetője. Nem a legtöbb csúcsvezetőre jellemző sztereotip a viselkedése, az öltözéke, és ami talán a legfontosabb, a hozzáállása. Hozzáállása...
Csak a tökéletes az elfogadható
A Gundel Prestige Brut már behűtve várja a vendégeket; amíg megérkeznek, Fabók Mihály sommelier tart rövid ismertetőt a hat évig pincében érlelt pezsgőről, továbbá arról, miként kell a vendégekkel bánni...