Gentleman-vacsora a New Yorkban
A hétfogásos menüsor felszolgálása nagyjából három és fél órát venne igénybe, mondják vendéglátóink a New York kávéház Salon éttermében, úgyhogy asztaltársaságunk inkább a négyfogásos életsorokat kezdi böngészni. Három teljesen különböző karakter, mégis, egyvalami összeköti Benedek Tibort, Papp Pétert és Sztanó Tamást: mindannyian sikeremberek a maguk szakmájában. »
A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
A farkasember, akit imádnak a nők
A férfiról, aki szuperhősként vált világszerte ismertté és kedveltté.
ZÁBOJI B. PÉTER
A Siemensnél csak a püspökségig vitte, a kezdő vállalkozások szervezésének viszont már ő a pápája. Záboji Péter üzletember gyerekként ment el Magyarországról, hogy aztán felnőttként komoly nemzetközi...
Erőss Zsolt: a mosolygó hópárduc
Vannak emberek, akik életét örökre meghatározza a hely, ahova születnek. Erőss Zsolt, hazánk legismertebb és legsikeresebb hegymászója hegyek között született és nőtt fel, Székelyföldről jutott el a...
URAK A SZÍNHÁZBAN
Az alkalomhoz illő elegancia nem az elit hóbortja, hanem az egységes közösségi élmény alapja
Borból kaviárt? Miért is ne!
Új különlegesség született egy csokoládémanufaktúrában: Vanya Gábor, a Vanya Artisan Products Kézműves Manufaktúra mestere olyan borvacsorákra készülő bonbonokkal kezdett kísérletezni, amelyek megőrzik...
CAFÉ & BAR
Ebben a patinás épületben valamennyien jártak már. Dr. Pásztor György azonban biztosan a legrégebben ismeri, ő ugyanis 1933 novemberében jött ide korcsolyázni fasori kisgimnazistaként először. Akkor...
A CSODÁK MEZEJE
A kényelmesebbek már az amszterdami Schiphol repülőtér előtt álló buszra szállva megközelíthetik. Akik több napot szánnak Hollandiára, azok Leidenig vonattal utazva, majd onnan autóbuszra ülve...
A XXI. századi gentleman
Gentleman. A szó hallatán sokaknak talán egy igazán elegánsan öltöző öregúr jut eszébe, aki nagyon kimért és udvarias. Manapság azonban már mást takar ez a nemzetközi kifejezés. Hiszen miért ne...
A szakácsművész Mathieu Viannay
Reggel még nem tudtam, hogy a napom a szarvasgombaevés jegyében telik majd. Azt tudtam csupán, hogy Mathieu Viannay-vel, a két Michelin-csillagos lyoni La mère Brazier étterem sztárséfjével van...