Gentleman-vacsora a New Yorkban
A hétfogásos menüsor felszolgálása nagyjából három és fél órát venne igénybe, mondják vendéglátóink a New York kávéház Salon éttermében, úgyhogy asztaltársaságunk inkább a négyfogásos életsorokat kezdi böngészni. Három teljesen különböző karakter, mégis, egyvalami összeköti Benedek Tibort, Papp Pétert és Sztanó Tamást: mindannyian sikeremberek a maguk szakmájában. »
A keresett szó nem lehet rövidebb 3 betűsnél!
Bezárás
91. Magyar Derby
Július 7-én, vasárnap a 91. Magyar Derby napja a Kincsem Parkban több lesz, mint egy kiemelkedő lóverseny esemény, a kísérő rendezvény a BNI Juliálisának...
Életérzés
A farmer a legnagyobb evolúciós fejlődést felmutató ruhadarab. Gondoljunk csak bele, egyszerű munkásnadrágból világméretű, örök érvényű divattá nőtte ki...
ORIENT EXPRESSZ
Minden elmúlik egyszer, de az Orient Expressz sohasem lesz a múlté. Legfeljebb az utazóközönség összetétele és az utazási célok változnak meg. A régi Orient Expressz, s annak az útvonala...
Veled vagy nélküled?
Örök harc dúl a nemek között. Ez a harcok legádázabbika, mert tudjuk, megnyugvást, megoldást sosem hoz, sőt, a hőn vágyott tűzszünetek is csak rövidek és...
PÁL FERI ATYA
Ha jól belegondolunk, a klasszikus gentleman-erények egytől egyig megfelelnek a lovagkori erényeknek. Ami egykor a bátorság volt, ma ambíció, a mértéktartás ma a visszafogott stílusban ölt testet, a...
RAVAZZOLO MADE IN ITALY
Ravazzolo. Már kiejteni is jólesik, nemhogy viselni. Április végén Vicenzában, a ravazzolo családi manufaktúrában jártunk, ahol apától és fiától megtudtuk, miben különbözik a Venetói Szabásziskola a...
A VASÚT RENESZÁNSZA
Meg vagy te őrülve? – szegezte nekem a kérdést jó néhány ismerősöm, mikor megtudta, hogy naponta vonattal járok dolgozni Verőcéről Budapestre. A felvetéseken azért sem csodálkoztam, mert a jelenlegi...
Pákh Imre, a szerencsés Mukácsy-gyűjtő
Pákh Imrével beszélgetve az derült ki, hogy életútja nem egy interjút, hanem egy könyvet érdemelne. A kárpátaljai Munkácsról indult, Magyarországon át az...
LÉGIES LUXUS
Van-e fokozhatóbb kulináris élvezet egy Michelin-csillagos étteremben elköltött ínyenc vacsoránál? Van. Például egy repülés közben, ég és föld között lebegve, lassan, élvezettel elfogyasztott...